Vores ejendom

AV2 er en del af Avedørelejren, et campus-lignende område, der blev etableret som boligområde i 2001. Oprindeligt er det en militærlejr, hvis historie går tilbage til 1896.

AV2 består af 3 fløje med i alt 47 2-3 værelses lejligheder i varierende størrelser; fra 50m2 til 113 m2. Alle indrettet i de gamle belægningsbygninger, der blev totalrenoverede og indflytningsklare i 2002. Lejlighederne er meget forskellige, men fælles for dem alle, er den helt specielle atmosfære og charme, som de historiske bygninger skaber. Samtlige lejligheder har eget loftrum, ligesom foreningen råder over en fin gæstelejlighed og vaskeri med vaskemaskiner og tørretumblere.

Vi er en meget social og velfungerende forening med en sund økonomi.

Vores skønne gård er det naturlige centrum for vores fællesskab og mange aktiviteter året igennem. Der grilles, afholdes arbejdsdage, spilles petanque på Alarmpladsen, og ofte spises der sammen i varierende smågrupper. Vi er en entusiastisk skare i alle aldre og professioner og værdsætter denne mangfoldighed højt.

Lejren ligger i udkanten af Hvidovre, som en af de sidste beboelser før Vestvolden og den grønne kile. Her græsser fårene fra Vallø Slot hele sommeren igennem.

Avedørelejren ligger kun ca. 20 min fra København city, med gåafstand til offentlige transportmidler (linie 1A holder lige ved Hovedporten), børnehave/vuggestue og skole.

Alarmpladsen - den gamle eksercerplads - er centrum af Lejren, omkranset af den gamle fægtesal, Batallionen (som nu er restaurant), Cirkusmuseet samt Lokalhistorisk Arkiv, Smedien, Infirmeriet, portnerboligerne (hvoraf den ene har huset den gamle kachot) og de gamle belægningsbygninger der nu huser andelsforeningerne AV1 og AV2. Denne oprindelige del af lejren, kaldes Den Røde By, og er erklæret bevaringsværdig. Vi er således underlagt mange restriktioner, men dette kun for at sikre bevaringen af disse unikke bygninger

 

A/B Avedørelejren II (392-284)
Østre Kvartergade 1, 1A, 3, 3A, 5, 7, 9, 11, 13, 13A, 15, 15A, 17
2650 Hvidovre
CVR: 29130841

ØENS Ejendomsadministration A/S
Lergravsvej 59
2300 København S
Tlf.: 32 46 46 32

Email: info@oadv.dk
Hjemmeside: http://www.øe.dk


ØENS Ejendomsadministration A/S leverer totalløsninger indenfor administration af alle typer ejendomme. Vi tilstræber, at der er plads til det personlige forhold til vores foreninger og deres bestyrelser.

Antal besøgende: 25385 (denne uge: 513)